Diyanet-Sen | Türkiye Diyanet ve Vakıf Görevlileri Sendikası
 
     Haberler » Genel Haberler » 
Hedefe Birlikte Yürüdük: 50 Bin Üye İle 8. Kez Yetkiliyiz
Hedefe Birlikte Yürüdük: 50 Bin Üye İle 8. Kez Yetkiliyiz 2011-05-29 Diyanet-Sen,  Diyanet ve Vakıf hizmet kolunda faaliyet gösteren diğer sendikalara büyük fark  atarak  bu yıl genel yetkide ve Diyanet İşleri Başkanlığı’nda 8. kez Vakıflar Genel Müdürlüğü’nde ise 2.kez yetkiyi alarak 50 bin üye hedefini gerçekleştirdi. 

 

           Diyanet İşleri Başkanlığı’nda 26 Mayıs 2011’de  Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Hasan Kamil Yılmaz  başkanlığı’nda Diyanet ve Vakıf hizmet kolunda faaliyet gösteren sendika temsilcilerinin katılımı ile gerçekleştirilen toplantıda sendikaların üye sayıları tutanak altına alındı.

 

            Buna göre Diyanet-Sen, Diyanet İşleri Başkanlığı’nda 49.448 ve Vakıflar’da 422 üye olmak üzere toplamda .49.870 üye sayısı ile rakiplerine büyük fark atarak  hem genel yetkide hem de iki kurumunda da yetkili sendika olmayı başardı.

    

             Bu başarıda emeği olan tüm şube, il ve ilçe yönetimlerimize ve siz değerli üyelerimize sendikamıza  yaptığınız katkılardan  dolayı teşekkür eder, yetkimizin tüm camiamıza hayırlı olmasını dileriz.

 

            Birlikte rahmet  ve bereket vardır düşüncesinden hareketle örgütlenen,  bu örgütlenmeyi yetki ile taçlandıran ve 8 yıldır zirvede kalmayı başaran DİYANET-SEN  yoluna  siz değerli üyelerinden aldığı destek ve güçle devam ediyor.

    

            Bu gün 50 binlere ulaşmış üye sayısı ile yetkili sendika olarak dün nasıl saygın bir sivil toplum örgütü ise bu gün de aynı güçle yoluna devam ediyor. 

 

            Biz Diyanet-Senliler ilkeli dürüst, sürekli kendini değiştiren ve geliştiren maddi-manevi değerlerimize ve kültürümüze sahip çıkan bir anlayışla bu mücadelemizi sürdürdüğümüz için başarılıyız. Başarılı olmaya, tabanımızın sesini en güçlü şekilde haykırmaya devam edeceğiz. 

 

 

İşte bu ilkeler dahilinde herkesi, ilkeli ve güçlü sendikacılık hedefinde birlikte hareket etmeye davet ediyoruz. Çünkü biz hizmet kolumuzda kötünün iyisi olmak değil Türkiye’nin en iyi sivil toplum örgütü ve Diyanet ve Vakıf görevlileri hizmet kolunda en iyi hizmeti ortaya koymayı hedefliyoruz.

 

        Başarının ancak sürekli gelişim ve değişimle süreklilik arz edeceğini bilen sendikamız yeni hedeflere üyelerinden aldığı destekle istikrarlı bir şekilde yürümektedir

 

İmzalanan tutanaklara göre sendikaların üye sayıları aşağıdaki gibidir.


Eklenme Tarihi Okunma Sayısı: 2097
© 2011 DİYANET-SEN // TÜRKİYE DİYANET VE VAKIF GÖREVLİLERİ SENDİKASI
GMK Bulvarı Şehit Danış Tunalıgil Sokak 3/11 Maltepe/ANKARA
TEL: 0 312 230 46 86 - 0 312 231 57 22 FAKS: 0 312 232 13 99