Diyanet-Sen | Türkiye Diyanet ve Vakıf Görevlileri Sendikası
 
     Haberler » Şube Haberleri »  Şube
Diyanet-Sen Konya’da da Yetkili
Diyanet-Sen Konya’da da Yetkili 2011-05-24

Diyanet-Sen Genel Merkez Yönetimi ve Konya Şube yönetimi Karatay İlçesi Aylık Din Görevlileri Toplantısına katıldı.

 

18 Mayıs 2011’de gerçekleştirilen toplantıya Genel Başkan Mehmet Bayraktutar, Genel Sekreter Hacibey Özkan, Genel Mevzuat ve Toplu Sözleşme  Sekreteri Ali Bayır, Genel Mali Sekreter Mehmet Ali Omurca, Konya Şube Başkanı Ali Koç ve yönetim kurulu üyeleri, Hanımlar Komisyonu ve Karatay İlçesi Müftülük Personeli katıldı.

Toplantıda konuşan Genel Başkan Mehmet Bayraktutar, 4688 Sayılı Sendika kanunu gereği her hizmet kolunda yetkili bir tane sendikanın olduğunu hatırlatarak Diyanet-Sen’in bu yıl resmi olmayan rakamlara göre yine yetkili sendika olduğunu Konya’da ilk kez yetkiyi almanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Diğer sendikalarında kendilerini yetkili olarak ilan ettiklerini belirten Bayraktutar, “Türkiye’de hizmet konumuzda tek yetkili sendika vardır: O da Diyanet-Sen’dir.” dedi.

 

 

Toplantı sonrası Selçuklu İlçe Müftülüğü, Konya Eğitim Merkezi Müdürlüğü’nü de ziyaret eden Diyanet-Sen heyeti üyelerimize sendikal çalışmalar konusunda bilgi verdi. Konya İl Müftüsü Şükrü Özbuğday’ı da ziyaret eden Diyanet-Sen heyeti daha sonra şube merkezine geçerek ilçe temsilcileri ve hanımlar komisyonunun katılımı ile il divan toplantısını gerçekleştirdi.

Konya Şube Yönetimi ve tüm üyelere yaptıkları gayretli çalışmalardan dolayı teşekkür eden Genel Başkan Bayraktutar, “Artık Konya’da Diyanet-Sen Yetkili Sendikadır, şube yönetimimize gayretli çalışmalarından dolayı çok teşekkür ediyorum. Emeği geçen herkese, tüm üyelerimize teşekkürler” dedi.

Eklenme Tarihi Okunma Sayısı: 561
© 2011 DİYANET-SEN // TÜRKİYE DİYANET VE VAKIF GÖREVLİLERİ SENDİKASI
GMK Bulvarı Şehit Danış Tunalıgil Sokak 3/11 Maltepe/ANKARA
TEL: 0 312 230 46 86 - 0 312 231 57 22 FAKS: 0 312 232 13 99