Diyanet-Sen | Türkiye Diyanet ve Vakıf Görevlileri Sendikası
 
     Haberler » Şube Haberleri »  Şube
Zile’de Din Görevlileri Kaynaşma Yemeğinde Buluştu
Zile’de Din Görevlileri Kaynaşma Yemeğinde Buluştu 2011-05-29

Zile Diyanet-Sen İlçe Temsilciliği’nin düzenlediği piknik din görevlilerini ve müftülük personelini bir araya getirdi.  

     Zile Müftülüğü bünyesinde görev yapan Din görevlileri, Diyanet-Sen Zile Temsilciliği tarafından düzenlenen birlik beraberlik pikniğinde 21 Mayıs Cumartesi günü Almus'ta bir araya geldi.

 

     Almus Belediyesi Süleyman Arslan Parkı’nda düzenlenen pikniğe, Diyanet-Sen Tokat Şube başkanı Cengiz Yücel, Tokat Şube yönetiminden Murat Kaya, Nurettin Demir, Almus Diyanet-Sen İlçe Temsilcisi Mustafa Özdemir ve üyeleri, Zile’den bir otobüs Din görevlisi katıldı.

    Diyanet-Sen Zile Temsilcisi Ömer Faruk İş ‘Zile'de 50 kadar üyemiz var. Sendikamıza üye olan arkadaşlarımızın ve personelimizin motivasyonunun sağlanması, kaynaşması amacıyla bu pikniği düzenledik. Yoğun bir çalışma dönemine girdiğimizden dolayı din görevlisi arkadaşlarla bir araya gelip stres atarak, moral depoladık. Pikniğe katılan arkadaşlarıma teşekkür ediyorum ’dedi.

 

    Piknikte Diyanet-Sen Tokat Şube Başkanı Cengiz Yücel'de yaptığı konuşmasında sendikalı ve örgütlü olmanın önemine dikkat çekerek .'Diyanet-Sen’li olmak bir ayrıcalıktır. Hem dünyaya bakış açısı olarak, hem köklerine sahip olma açısından, hem de her platformda gündem oluşturma açısından Diyanet-Sen’li olmak ayrıcalıktır. Memur-Sen'e bağlı olan en güçlü Sendika Diyanet-Sen şu anda  Merhum Mehmet Akif İnan Hocamızın başlattığı sendikal faaliyetlerimiz haksızların karşısında hakkı haykırmaya devam etmektedir. Biz de onların yolunu takip ederek haksızların karşısında haklıların yanında olmaya devam edeceğiz.' dedi.

 

   Piknik devam ederken Almus Belediye Başkanı Hasan Hüseyin Arıkan ve Tokat Milletvekili Zeyid Aslan'da  pikniğe katılarak din görevlileriyle sohbet ettlir. Piknik Almus Barajı’nın ve elektrik santralinin  gezilmesiyle sona erdi.

Eklenme Tarihi Okunma Sayısı: 663
© 2011 DİYANET-SEN // TÜRKİYE DİYANET VE VAKIF GÖREVLİLERİ SENDİKASI
GMK Bulvarı Şehit Danış Tunalıgil Sokak 3/11 Maltepe/ANKARA
TEL: 0 312 230 46 86 - 0 312 231 57 22 FAKS: 0 312 232 13 99