Diyanet-Sen | Türkiye Diyanet ve Vakıf Görevlileri Sendikası
 
     Haberler » Genel Haberler » 
MENEMEN BELEDİYE BAŞKANI TAHİR ŞAHİN"İMAM VE HATİPLERİMİZ KUSURA BAKMASIN" DEDİ
MENEMEN BELEDİYE BAŞKANI TAHİR ŞAHİN"İMAM VE HATİPLERİMİZ KUSURA BAKMASIN" DEDİ 2011-11-29   24 Kasım Öğretmenler günün de bir salon toplantısın da "İmamlar da  artık Müdür olarak atanıyor" Sözleri üzerine 28 Kasım da Menemen Belediyesi önünde bir basın açıklaması yaparak Başkan Tahir Şahin'in bu sözlerini kınayarak protesto ettik.Belediyenin önünde Zabıtalar'ın direnmesine ve bizlere hakaret etmelerine rağmen Çelenk'imizi koyarak açıklamamızı yaptık ve oradan ayrıldık.

     29.11.2011 Akşam saatlerinde  Menemen Belediye Başknı Sayın Tahir Şahin İl Başkanımız İbrahim GÜZELDAĞ'ı arayarak, "Sayın Başkanım İmam ve Hatiplerimiz kusura bakmasınlar.

     Eğer onları üzdü isem ve bu sözüm onları üzecek şekilde algılandı ise gerçekten çok üzgünüm.Ben İmam ve Hatiplerimiz'in üzülmesini istemem Bizim de kıblemiz belli bizde Müslümanız .Ben onları rencide etmek maksadıyle söylemedim.Çok üzgünüm" Dedi.

     İl Teşkilat Sekreteri  Nail ÇELİK, Zabıtalar'ın tutumunu dile getirdiğin de "Evet arkadaşlar yanlış yaptılar bende onlara kızdım ve hatta telefonla rayarak bırakın yapsınlar ve konuşsunlar dedim.Bundan dolayı da üzgünüm.Açıklamanızda çok kibarcaydı.Bu normal bir davranıştı.Teşekkür ederim" Dedi.

 


Eklenme Tarihi Okunma Sayısı: 1880
© 2011 DİYANET-SEN // TÜRKİYE DİYANET VE VAKIF GÖREVLİLERİ SENDİKASI
GMK Bulvarı Şehit Danış Tunalıgil Sokak 3/11 Maltepe/ANKARA
TEL: 0 312 230 46 86 - 0 312 231 57 22 FAKS: 0 312 232 13 99