Diyanet-Sen | Türkiye Diyanet ve Vakıf Görevlileri Sendikası
 

Yeniden Merhaba

Allah’ın selamı, rahmeti, bereketi, inanların ve tüm “Din Gönüllüleri”nin, üyelerimizin üzerine olsun.

Saygı Değer Arkadaşlarım;

Allah (c.c.)’ın lütfu, delege arkadaşlarımızın teveccühleri ile ikinci kez Genel Merkez Yönetim Kuruluna seçildim.

Genel Başkanımız Sayın Mehmet Bayraktutar’ın başkanlığında oluşan yeni yönetim kurulu inşallah önümüzdeki dönemde hayırlı hizmetlere imza atacaktır.

Önceki dönemde rahmetli genel başkanımızla güzel hizmetler yapmıştık. O’nun vefatından sonra Genel Merkez olarak 31 yıldır çıkmayan Teşkilat Yasamızın çıkmasında çok gayretlerimiz oldu. Yasamızla birlikte Diyanet İşleri Başkanlığı’nda yeni bir yapılanma oluştu. İnşaallah önümüzdeki 50-100 yıla damgasını vuracak çalışmalar yapacağımıza inanıyorum.

Son 3 yıl içerisinde büyük gayretlerimiz oldu. Teşkilatımıza bıkmadan, usanmadan hizmet etme gayretinde olduk. Rabbim bizlere zorluk çıkarmadı. Kararlı bir şekilde hizmete devam ettik. Önümüzdeki dönemde de aynı heyecan ve şevkle hizmete devam diyorum. Heyecanımızı söndürecek hiçbir olumsuzluğa fırsat vermeyeceğiz. “Ayrılık otları ve fücur çiçekleri” yetişmeyecek.

Ben, Şube Başkanlarım, İl Temsilcilerim ve İlçe Temsilcilerimden liderlik vasıflarını ön plana çıkarmaları ve kullanmalarını istiyorum. Görevimiz icabı lideriz, öndeyiz. Sendikal kimliğimizle de topluma kanaat önderi olduğumuzu göstermeliyiz. Kendimizi saklamanın bir anlamı yok. Sizlerin rehberliğine ihtiyaç var.

Saygı Değer Arkadaşlarım;

 Diyanet-Sen Genel Merkezi olarak, arkadaşlarımızı ferdi kaza sigortası ile sigortaladık. Memur-Sen ve Şekerbank olarak farklı imkanlar sunduk. Bankadan ve bizlerden kaynaklanan hizmet eksikliğinden dolayı yeterli derecede istifade edemedik.

Yaklaşık 2 yıl içerisinde vefat eden 14 arkadaşımıza kaza çekleri (15000TL) verildi. Sağlıklı iken pek aklımıza gelmiyor; ama vefat eden üyelerimizin geride bıraktıklarına bu yardım çekleri büyük bir imkan olmuş oluyor.

Sizlere hizmet eden sendikamızın kurulma aşamasından bugünlere gelmesinde büyük hizmetleri olan başta Remzi Sarıoğlu Ağabeyime ve diğer büyüklerimize şükranlarımızı arz ediyorum. Ahirete göç eden başta Genel Başkan Ahmet Yıldız olmak üzere bütün hocalarıma Rabbimden mağfiret diliyorum.

Hep beraber nice hayırlı hizmetlere imza atmak üzere sizleri kalbinizin sahibi olan Rabbimize emanet ediyorum.


 
Toplam 391 defa okundu. Ekleyen Eklenme: 2011-05-17

© 2011 DİYANET-SEN // TÜRKİYE DİYANET VE VAKIF GÖREVLİLERİ SENDİKASI
GMK Bulvarı Şehit Danış Tunalıgil Sokak 3/11 Maltepe/ANKARA
TEL: 0 312 230 46 86 - 0 312 231 57 22 FAKS: 0 312 232 13 99